|
Prispeval Administrator
|
|
Petek, 23 Marec 2007 14:35 |
|
 | | Ime Jedi
| Količina in Informacije
| | | Plošča GABERŠEK | Za 2 osebi(35 dag) | | | Svinjska zarebrnica po Prekmursko
| 20 dag po osebi
| | | Ciganska pečenka s prilogo
| 20 dag po osebi | | | Svinjski medaljončki v gobovi omaki
| 18 dag po osebi
| | | Svinjski zrezki s prilogo
| 18 dag po osebi. Dodamo prilogo po želji
| | | Naravni zrezek z gobicami in prilogo
| 18 dag po osebi. Dodamo prilogo po želji | | | Švicarski zrezek s prilogo
| 18 dag po osebi | | | Pusta zrezek s prilogo
| 18 dag po osebi
| | | Chateaubriand
| Za 2 osebi(36dag) | | | Poprov steak s prilogo
| 18 dag po osebi
| | | Biftek z jajcem ali gobicami in prilogo
| 18 dag po osebi
| | | Čebulna bržola
| 18 dag po osebi
| | | Puranji zrezki
| 18 dag po osebi. Dodamo prilogo po želji
| | | Pečen ali ocvrt piščanec s prilogo
| 1/2 piščanca
| | | Mešano meso na žaru s prilogo
| 20 dag po osebi
| | | Ražnjiči s prilogo
| 18 dag po osebi
| | | Svinjska zarebrnica na žaru s prilogo
| 20 dag po osebi
| | | Čevapčiči ali pleskavica s prilogo
| 18 dag po osebi
|
|
|
Zadnjič posodobljeno Nedelja, 25 Marec 2007 12:14 |